Διαδικτυακό Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τις τάξεις Α' & Β' Λυκείου.

Ημερομηνία και ώρα : Σάββατο 17/4/2021 στις 11:00.

Εισηγητής: κ. Στράτος Στρατηγάκης

Θέμα:  “Το νέο σύστημα εξετάσεων-σχολές και επαγγέλματα”.

Θα ενημερώσουμε παιδιά και γονείς στους παρακάτω τομείς:

α) Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, 2023.

β) Σχολές & Τμήματα ανά Επιστημονικό Πεδίο.

γ) Σωστή Επιλογή Σπουδών.


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί ζωντανά, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Zoom του φροντιστηρίου.

Παρατηρήσεις:

1) Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α' & Β’ Λυκείου, Θετικών, Ιατρικών και Οικονομικών Σπουδών (όχι Ανθρωπιστικών), καθώς και στους γονείς τους.

2) Δεν απαιτείται ο/η μαθητής/τρια να φοιτά στο Φροντιστήριο.

3) Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι μαθητές και οι γονείς τους, μπορούν να στέλνουν ερωτήσεις μέσω της πλατφόρμας, οι οποίες θα απαντηθούν ζωντανά, στο τέλος της εισήγησης.

4) Το σεμινάριο θα τελειώσει όταν απαντηθούν όλες οι απορίες.

5) Το σεμινάριο παρέχεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

5) Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  όπου θα αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας και την επιθυμία σας να παρακολουθήσετε το σεμινάριο. Στη συνέχεια θα σας σταλεί απαντητικό-επιβεβαιωτικό μήνυμα με περισσότερες λεπτομέρειες. Στις 15/4/2020, στο email  σας, θα σας σταλεί εκ νέου μήνυμα με τις τελικές οδηγίες και το link για το σεμινάριο.

6) Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση, απευθυνθείτε στη γραμματεία του φροντιστηρίου μέσω email  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή τηλεφωνικά στο 210-8028560.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Καλέστε μας
Επιστροφή στην κορυφή